Stolichani v poveche

» Season 5
90%
2 votes

5x01 Episode 1

March 13, 2013 9:30 pm
Ново начало, нови герои, още по-комични и на моменти изключително крайни ситуации очакват героите в петия сезон на хитовия сериал "Столичани в повече”. Историите на двете враждуващи семейства - Лютови и Чеканови, отново ще има с какво да изненадат както самите тях, така и зрителите.
100%
1 votes

5x02 Episode 2

March 20, 2013 9:30 pm
Йовка ражда момченце. Рангел приема последно предложение от Бюрото по труда и започва работа като гробар. Зоя изнудва с болестта си Пацо за пари. Гълъбина и Пацо се разбират да изчакат да излезе развода,но Пацо оттегля молбата си за развод със Зоя. Отец Григорий зашива на скришно в расото си 20 000 лева. Лютови черпят в комплекса за бебето, става пожар на барбекюто, запалва се расото на попа с парите и те изгарят.
90%
2 votes

5x03 Episode 3

March 27, 2013 9:30 pm
В Лютови пристига майката на Йовка от село, с торби провизии. Рангел започва работа като готвач в училищен стол. Започва да краде и да продава стоки на Милчо. От бюрото по труда назначават Йордан за боклукчия в ”Чистота”-та. Андрей и Дарина засядат в асансьор и пропускат интервюто на живота си. Константин разбира, че Зоя лъже за „болестта си”.
90%
2 votes

5x04 Episode 4

April 3, 2013 9:30 pm
Рангел Чеканов и Йордан Лютов имат проблеми на работните си места. Рангел е обект на сексуален тормоз, а Йордан не иска да участва в схемите за точене на бензин на колегите си боклукчии. Докато води сватбена церемония, Гришата чува историята за скъпи яйца от бял качулат лешояд, за които младоженецът е готов да плати добри пари. Гришата и Спас решават да търсят скъпите яйца. Константин гони Зоя от къщата си.
100%
1 votes

5x05 Episode 5

April 10, 2013 9:30 pm
Радко отвлича бебето на Йовка, докато майка й Дора му го дава за малко да го види. Лютови си взимат бебето обратно, но Славка гони Дора от къщата си. Точно навреме, защото малко след това научава, че майка й идва на гости за да види правнука си. Рангел краде храна от училищния стол. Главната готвачка Жужа открива кражбата и хваща Рангел. Вечерта отива в дома на Чеканови, за да накара Рангел да й се реваншира сексуално. Гълъбина ги вижда. Константин казва на Пацо, че спешно трябва да замине за Франция, защото са хванали Доминик. Пацо временно трябва да замества Коцето в кметството като се прави на него.
100%
1 votes

5x06 Episode 6

April 17, 2013 9:30 pm
Славка се опитва да закърпи семейния бюджет, като продава почистващи препарати. Инициативата й претърпява провал. Гълъбина си тръгва от Рангел и отива да живее при Пацо. Рангел разбира и отива да се саморазправя с Пацо. Спас и Гришата тръгват да търсят гнездото на белия качулат лешояд, но разбират, че няма да е толкова лесно да стигнат до него. Ще им трябва алпинист.
100%
1 votes

5x07 Episode 7

April 24, 2013 9:30 pm
Рангел се опитва да се саморазправи с Пацо, но охраната на Константин го спира и го набива. Рангел е унижен и депресиран. Зоя успява да го извади от депресията и заедно отиват на рождения ден на Пацо, за да ги дразнят двамата с Гълъбина. Йордан сменя работата си на боклукчия с тази на пазач. Дарина прави разследване, в което уличава Спас в лекарски схеми.
100%
1 votes

5x08 Episode 8

May 1, 2013 9:30 pm
Рангел и Зоя развалят рождения ден на Пацо. На новата работа Йордан за пореден път е вкаран в далавера с нафта, от която той се отказва и за пореден път се оказва на борсата за безработни. Спас и Гришата намират алпинист, който да свали яйцата. Той го прави, но в последния момент яйцата са откраднати от мутри, които също ги търсят.
100%
1 votes

5x09 Episode 9

May 8, 2013 9:30 pm
Гришата случайно открива къде по пътя са спрели мутрите. Звъни на Спас, а той тръгва и зарязва Кипърчо, за който се грижи. Двамата успяват да откраднат автомобила на мутрите - в който са яйцата, като го качват в кола на Пътна помощ. Побягват с ценния товар, но шофьорът на умира, докато шофира. Йордан вижда, че Рангел продава сандвичи пред училището. Двамата със Славка решават също да се захванат с този бизнес. Радко и Рангел заплашват Йордан с побой, а той им дава част от оборота си. Зоя разбира, че Константин е в Париж, а само преди малко е видяла Пацо, който е в ролята на брат си като кмет. Зоя започва да се съмнява, че Пацо и Константин се сменят на кметското място.
95%
2 votes

5x10 Episode 10

May 15, 2013 9:30 pm
Гришата и Спас обсъждат как да се отърват от трупа на шофьора. Йовка звъни на Спас, за да го пита как е бебето. Той се усеща, че е забравил Кипърчо и моли Андрей да го прибере от градинката. Андрей води бебето при Йовка, която за пореден път е разочарована от Спас. Междувременно Спас избягва от Гришата, като взима яйцата със себе си. Гришата също избягва от трупа. Рангел разбира, че Гълъбина е подала молба за развод. Йордан не иска да ходи да продава сандвичи, защото го е страх от Рангел и Радко. Славка му нарежда да се бори за търговската си територия. Зоя е сигурна, че Пацо влиза в образа на брат си като кмет. Дарина съобщава на Андрей, че Антон се кани да купува жилище за тях двамата, в което да се съберат. Особеното е, че Антон иска Дарина да осигури парите. Андрей я предупреждава, че той вероятно ще я измами, но Дарина не вярва и смята, че Андрей й завижда.
95%
2 votes

5x11 Episode 11

May 22, 2013 9:30 pm
Андрей разобличава плановете на Антон да измами Дарина с апартамента. Гълъбина вярва в хипотезата, че Пацо не иска да спи с нея, заради това, че още не е забравил Зоя. Пацо отрича, Гълъбина иска секс веднага, но Пацо отклонява желанието й под предлог, че спешно трябва да излезе. Славка и Йордан кроят планове как да откраднат от дома на Чеканови тайната подправка. Рецептата я знае само Гълъбина. Рангел нарежда на Радко да иде при майка си и да я накара да направи микса за тайната подправка. Взаимоотношенията на Пацо и Гълъбина отново отиват към секс, чието осъществяне е осуетено от появата на Радко. Той идва с мисия майка му да приготви от тайната подправка. В един момен Пацо успява да сипе разхлабително в бурканчето с подправките за Чеканови.
95%
2 votes

5x12 Episode 12

May 29, 2013 9:30 pm
Кипърчо е постъпил в болница. В главата на Спас обаче са само яйцата. Дарина не се е явила на работа. Андрей я посещава в дома й и вижда, че тя е отчаяна и в депресия. Пацо и Гълъбина обсъждат бъдещата си сватба, за която под секрет научава и Мишо. Той без да иска се изпуска за сбатбата пред баба Марийка и Зоя. Търговията със сандвичи пред училището и на двамата конкуренти върви успешно, но възниква проблем. Директорът забранява на Рангел и Йордан да продават вредни храни в района. Двамата не спазват нареждането на директора и той се принуждава да конфускува сандвичите, с помощта на учителя по физическо. Спас отива да изписва Йовка и бебето. Той разбира, че според кръвната група бебето вероятно не е негово.
90%
2 votes

5x13 Episode 13

June 5, 2013 9:30 pm
Пацо се издава пред Зоя, че се гласи голям бизнес с китайците и евентуално тогава щял да й даде 10 000 лева. Зоя иска да се възползва от бъдещото богатство на Пацо и съответно отказва да се развеждат. Проблемите на Пацо със секса с Гълъбина продължават, защото съмнението му за мнимата венерическа болест продължава. От друга страна, той усилено се подготвя за бъдещата среща с китайските инвеститори.

Радко регистрира Рангел в сайт за запознанства. Първата среща с жена от сайта се оказва фиаско. Отношенията на Андрей и Дарина стават все по-романтични. Гришата и Спас правят опити да излюпят яйцата от лешояда, но без успех. При едно напиване, Мишо остава да спи у Гришата.

Като благодарност към попа, на сутринта за закуска Мишо, без да знае, е изпържил яйцата на лешояда. Спас е получил резултата от кръвната проба на Йовка, вече няма съмнение, че той не е биологичен баща на бебето.
87%
3 votes

5x14 Episode 14

June 12, 2013 9:30 pm
Гришата спасява живота на Рангел. Спас разбира за друг мъж в живота на Йовка. Скандал в Лютови - Лютови гонят Йовка. Йовка отива при Гришата. Пацо се издънва пред китайците – край на проекта за завода. Мая предлага брак на Рангел. Гълъбина разбира, че Пацо е оттеглил молбата си за развод и че се е правил на кмет. Андрей и Дарина се събират.
loading...
Join trakt

Sign in to trakt

forgot?

Sign In
Forgot your password?
Check your email for further instructions!
We couldn't find that e-mail!

Create your new password