• 70%
  1 vote
 • Rate this show
  What did you think?
 • 57
  watchers
 • 775
  plays
 • 252
  collected
 • 20
  lists
PosterPoster

Dubbelleven

All Episodes 2010 - 2011
TV-G

Advertisement
Fu d 01
Hide ads with
VIP
 • Ended
 • één
 • 2010-11-18T00:00:00Z
 • 40 mins
 • 8 hours, 40 mins (13 episodes)
 • Belgium
 • Drama
Advertisement
Am m 02
Hide ads with
VIP
Advertisement
Cb d 01
Hide ads with
VIP
Advertisement
Hu m 04
Hide ads with
VIP

13 episodes

1x01 De andere vrouw

 • Series Premiere

  2010-11-18T19:00:00Z — 40 mins

Karen Van Dijck woont al achttien jaar samen met Mark. Ze heeft twee kinderen met hem: Maarten en Hanne. Ze leidt een comfortabel leventje als huisvrouw, maar voelt zich wat ongelukkig omdat haar leven schijnbaar stilstaat. Nina Overstijns, een jonge, ambitieuze carrièrevrouw, is sinds een jaar gelukkig getrouwd met Mark. Ze is bereid haar carrière even op pauze te zetten, want ze wil een kind van Mark. Als Mark opeens sterft in een ongeluk, komen beide vrouwen erachter dat hij al die tijd een dubbelleven leidde en dat ze niet de enige vrouw in zijn leven waren. Hun levens worden overhoop gegooid en op onlosmakelijke wijze met elkaar verbonden. Als de shock wegebt, beginnen beide vrouwen een strijd die moet bepalen wie nu echt de vrouw was in het leven van Mark.

1x02 De begrafenis

 • 2010-11-25T19:00:00Z — 40 mins

Zowel Nina als Karen claimen het recht om Mark te begraven. Ze gaan een bitse strijd aan. Nina speelt uit dat zij de wettelijke echtgenote is van Mark en Karen heeft schrik dat ze geen inspraak krijgt. Ruben, de broer van Mark, is ondertussen terug uit het buitenland. Hij wist van het geheim van Mark en dat wordt hem door beide vrouwen erg verweten. Maar de vrouwen hebben niet alleen problemen met elkaar. Karen weet niet hoe ze aan haar familie moet uitleggen dat Mark nog een andere vrouw had. Nina komt erachter dat Mark gesteriliseerd was en haar niet het kind kon geven waar ze al lang van droomde. Ze voelt zich verraden. Maarten probeert de dood van zijn vader een plaats te geven, maar ontdekt ook zijn dubbelleven. Ook voor hem is het een slag; het beeld dat hij van zijn vader had, ligt aan diggelen. Op de begrafenis doet Ruben een poging om de motieven van Mark toe te lichten en iedereen te verzoenen met de situatie.

1x03 Een nieuw begin

 • 2010-12-02T19:00:00Z — 40 mins

Iedereen probeert zijn leven terug op te pikken na de begrafenis. Heeft Mark een testament of niet? Hoe worden de eigendommen verdeeld? Een bezoek aan de notaris brengt uitsluitsel. Karen ontdekt dat de dood van Mark haar een kans biedt om te ontsnappen aan de eentonigheid van haar bestaan als huisvrouw. Ze gaat op zoek naar een baan. Niet omdat ze moet, maar omdat ze het zelf wil. Na wat tegenslag kan ze aan de slag als verkoopster in een boetiek. Nina wil Mark en zijn verraad vergeten, ze wil hem uit haar leven bannen. Ze stort zich op haar werk en gaat voor een promotie die ze had laten schieten omwille van haar nu gefnuikte kinderwens. Ze haalt de promotie binnen, maar maakt zich niet populair op haar werk. Maarten ontdekt dat zijn klasgenoten het geheim van zijn vader kennen en ze pesten hem ermee. Hij vervreemdt van zijn vrienden en trekt op onderzoek uit; wie is die 'andere vrouw' van zijn vader? Ondertussen verzuurt de relatie met zijn moeder. Diep vanbinnen geeft hij haar de schuld voor de ontrouw van zijn vader. Ruben woont tijdelijk in bij Karen en de kinderen, maar de eeuwige globetrotter kan maar moeilijk wennen aan het leven in een familie.

1x04 De graffiti

 • 2010-12-09T19:00:00Z — 40 mins

Karen gaat aan de slag als verkoopster in een boetiek. Het leven van een werkende vrouw met een gezin is zwaar en ze verwacht dat iedereen een tandje bijsteekt. Iedereen, behalve haar moeder... Nina is eenzaam en drinkt meer dan goed is voor haar. Ze vindt troost en vriendschap bij een verdwaald katje. Ruben probeert zijn aandeel te doen in het huishouden, maar het gaat hem niet af. Hij papt ondertussen aan met een studente, maar rijdt zich vast in een relationele knoop als zij heel wat meer verwacht van een relatie dan hij. Maarten bespiedt Nina, sluipt zelfs bij haar binnen en laat een obscene graffititekening achter.

1x05 Een avondje uit

 • 2010-12-16T19:00:00Z — 40 mins

Karen gaat voor het eerst sinds lang een avondje stappen en komt zo in contact met Johan, een goede vriend van Ruben en tevens leraar van Maarten. De man voelt wel wat voor Karen, maar zijn pogingen om haar te charmeren zijn onhandig en hij maakt er een zooitje van. Nina is wat op de dool en wordt op een zatte avond bijna verkracht. Ze kan alleen Ruben bellen om haar te helpen en verzeilt zo in het huis van Karen. Een beetje ongemakkelijk, maar er is een eerste vorm van beschaafd contact. Maarten ontdekt dat zijn vader vroeger een hobbyfotograaf was en gaat aan de slag met diens fotomateriaal. Als hij van school gestuurd wordt, gaat de relatie met zijn moeder verder bergaf. Ruben kan niet aarden in het geregelde leven en denkt met weemoed terug aan zijn nomadenbestaan. Hij gaat in op het aanbod van een vriend om binnen afzienbare tijd een reis te begeleiden in Peru.

1x06 Een beetje seks

 • 2010-12-23T19:00:00Z — 40 mins

Na de valse start gaan Karen en Johan toch uit met elkaar. Hoewel Karen op een rustige start hoopt, ontaardt hun eerste afspraakje meteen in een hevige vrijpartij, tot Maarten hen betrapt. De relatie van Nina en Ruben was puur op seks gebaseerd, tot Nina in Ruben een manier ziet om haar kinderwens te vervullen. Maarten gaat steeds minder naar school. Hij probeert via zijn fotografie de dood van zijn vader te verwerken.

1x07 Stap voor stap

 • 2010-12-30T19:00:00Z — 40 mins

Karen en Johan hebben een relatie. Voor Johan mag het vooruit gaan, maar Karen wil het stap voor stap doen. Ze ontdekt per toeval dat Ruben en Nina een relatie hebben, maar kan er niet goed mee om. Het verraad van Mark ligt nog vers in het geheugen en ze voelt het aan alsof Nina ook Ruben van haar afneemt. Karen komt te weten dat Mark vlak voor zijn dood plannen maakte om haar te verlaten voor Nina. Een mokerslag. Nina beseft dat als ze een kind wil, ze haar plannen voor haar carrière weer moet aanpassen. En daar is haar baas niet zo blij mee... Ruben zijn plannen voor de reis naar Peru worden concreter. En net dan komt hij tot het besef dat hij meer voelt voor Nina. Hij biecht zijn verliefdheid aan haar op. Maarten kan niet goed overweg met de relatie van zijn moeder met Johan. Hij pest Johan in de klas, maar komt er nergens mee. Een meisje van zijn klas, Romy, zoekt toenadering, maar Maarten houdt de boot af.

1x08 Het gevecht

 • 2011-01-06T19:00:00Z — 40 mins

Karen probeert in het reine te komen met het feit dat Mark haar ging verlaten. De leugen van haar leven met hem achtervolgt haar. Als ze Nina per toeval tegenkomt op een receptie, komt het tot een uitbarsting en een gevecht met haar. Ondertussen zet Karen een volgende stap in haar relatie met Johan: ze gaat met hem eten bij haar ouders. Nina geeft haar plannen om een alleenstaande moeder te worden nog niet op, ze informeert zich over kunstmatige inseminatie. Ruben probeert haar ondertussen te overtuigen om het met hem te proberen. Hij wil een relatie, maar Nina wijst hem kordaat af. Romy en Maarten worden vrienden, bij haar kan Maarten zijn hart blootleggen. Romy vindt dat hij aanleg heeft voor fotografie. Ze dringt erop aan dat hij zijn werk opstuurt naar een fotowedstrijd, maar hij wil niet.

1x11 Zee

 • 2011-01-27T19:00:00Z — 40 mins

1x13 Laat

 • 2011-02-10T19:00:00Z — 40 mins

Advertisement
Sl d 01
Hide ads with
VIP
Advertisement
Sl m 01
Hide ads with
VIP
Loading...