• 0%
  0 votes
 • Rate this show
  What did you think?
 • Ended
 • TV3 (SE)
 • 2014-02-24T03:00:00-05:00
 • 60 mins
 • 10 hours, 0 mins
 • Talk Show

10 episodes

1x01 Avsnitt 1

 • Series Premiere

  2014-02-24T21:00:00-05:00 — 60 mins

I kvällens program, som har film som tema: Hundraåringsregissören Felix Herngren och Guldbaggevinnarna Cecilia Frode och Johannes Brost gästar programmet. Felix berättar, mycket explicit, vad Herman Göring egentligen gjorde i hans lägenhet och visar Hasselhoff "Monkey and the tree". Frode tävlar med Hoffen i en "cry-out" - vem av dem kan gråta på beställning? Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.

1x02 Avsnitt 2

 • 2014-03-03T21:00:00-05:00 — 60 mins

Måns Möller, Kodjo Akolor, Claudia Galli Concha och Greg Poehler gästar kvällens program. Tillsammans med Hasselhoff vänder de ut och in på ämnet humor. Vad skiljer den svenska och amerikanska humorn åt? Blir allt roligare med skratt på burk? Och vad är egentligen anledningen till Måns Möllers inte helt flytande engelska? USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska. I kvällens program, vars tema är humor: Måns Möller avslöjar sina sämsta skämt och varför hans engelska inte riktigt flyter. Kodjo Akolor gör sin version av Samuel L. Jacksons rollfigur i Pulp Fiction, på spanska. Claudia Galli Concha om sina försök på ståuppscenen. Greg Poehler avslöjar planer som får Hasselhoff att bli tokig av frustration. Och så träffar vår kära programledare Sveriges största Hasselhoff-fan. Han sjunger även hennes favoritlåt ur sin egen låtskatt. Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.

1x03 Avsnitt 3

 • 2014-03-10T21:00:00-04:00 — 60 mins

Vad skiljer den svenska och amerikanska humorn åt? Blir allt roligare med skratt på burk? Och vad är egentligen anledningen till Måns Möllers inte helt flytande engelska?

1x04 Avsnitt 4

 • 2014-03-17T21:00:00-04:00 — 60 mins

Mark Levengood, Pernilla Wahlgren, Rebecca Simonsson och Edward Blom gästar kvällens program. Tillsammans med Hasselhoff vänder de ut och in på ämnet svenska fest-traditioner. Vad är skillnaden mellan fredagsmys och fredagsbus? De sjunger snappsvisor, spottar vatten och vaskar champagne. Edward Blom avslöjar även vad som hände när han plötsligt tappade aptiten. USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska. I kvällens program, vars tema är fest och tradition: Mark Levengood Pernilla Wahlgren Rebecca Simonsson Edward Blom Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.

1x05 Avsnitt 5

 • 2014-03-24T21:00:00-04:00 — 60 mins

J-O Walder, Tina Thörner, Frank Andersson och Patrick Ekwall gästar kvällens program vars tema är sport. Hasselhoff får möta J-O i en rafflande bordtennismatch, han blir ihoppbuntad av Frank Andersson i en brottningsmatch och får av Tina Thörner lära sig varför "big tits är bättre än big balls". Dessutom sjunger vår programledare den smäktande balladen "This is the moment". USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska.

1x06 Avsnitt 6

 • 2014-03-31T21:00:00-04:00 — 60 mins

Tommy Körberg, Molly Sandén, Anders Bagge och Linda Lampenius gästar kvällens program vars tema är musik. Hasselhoff tar chansen att tävla i sång mot självaste Tommy Körberg. Det blir även ett kärt återseende mellan Hasselhoff och Lampenius, som spelade en av rollerna i "Baywatch". Dessutom bjuder programmet på en stor Looking For Freedom-tävling som avslutas med att vår programledare visar var "skåpet ska stå". USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska. Gäster i kvällens program, vars tema är musik: Tommy Körberg Molly Sandén Anders Bagge Linda Lampenius Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.

1x07 Avsnitt 7

 • 2014-04-07T21:00:00-04:00 — 60 mins

Pär Lernström, Elsa Billgren, Tobias Blom och Peter Siepen gästar kvällens program vars tema är mode. Varför är svenskarna så välklädda och varför har alla svenska män skägg? Det är två av kvällens många frågor som får ett svar. Hasselhoff passar även på att, iklädd folkdräkt, dansa folkdans och han ber Tobbe trollkarl om hjälp att trolla bort sin exfru. USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska.

1x08 Avsnitt 8

 • 2014-04-14T21:00:00-04:00 — 60 mins

Hasselhoff och Zelmerlöw leder allsång - Hasselhoff gifter par i sändning Måns Zelmerlöw (eller "Moans Sell-More-Love" som Hasselhoff kallar honom), Gudrun Schyman och Malin Gramer gästar kvällens program vars tema är kärlek. Det blir ett fullmatat program: Allsång med Zelmerlöw, ett djupt samtal om kvinnokamp och jämställdhet med Schyman och en diskussion om sex, romantik och Paradise Hotel med Malin Gramer. Dessutom hinner ett par fria och gifta sig i programmet. USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska. Gäster i kvällens program, vars tema är kärlek: Måns Zelmerlöw, lär Hasselhoff att hyvla en ost. Gudrun Schyman, lär Hasselhoff vikten av att fatta beslut med huvudet och inte med könet. Malin Gramer, berättar ekivoka historier från sitt tidigare liv som programledare för ett sexprogram. Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.

1x09 Avsnitt 9

 • 2014-04-21T21:00:00-04:00 — 60 mins

Hoffen gör världens största smörgåstårta - Kockarnas kamp: Ekstedt mot Bárány Niklas Ekstedt, Sigrid Bárány, Carl Jan Granqvist och E-type gästar kvällens program vars tema är mat och dryck. Det visar sig snabbt att Ekstedt och Bárány inte tycker lika om någonting när det kommer till mat och gliringarna haglar. Under tiden passar Hasselhoff på att dricka pucko och frossa i falukorv och Mc Warewolf berättar hur han blev E-type. Därefter är det dags att bygga världens största smörgåstårta och svara på frågan: Vad gör André Pops egentligen på kaviartuben? Allt avslutas med Hasselhoffs skönsång i tolkningen av "Varm korv boogie". USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska.

1x10 Avsnitt 10

 • 2014-05-19T21:00:00-04:00 — 60 mins

Maria Montazami, Måns Herngren, Robert Aschberg och Agneta Sjödin gästar säsongens sista program med TV som tema. Det blir samtal om allt ifrån Hollywoodfruar och Let´s dance till Tom Cruise och synkroniserad simning. Kryddat med lite ufos, nepotism, trollkarlar och svärdslukare. Mitt i denna angenäma anrättning deklarerar plötsligt Hasselhoff och Sjödin sin kärlek till varandra. Men varför kan de inte få varandra att le? Säsongsfinalen avslutas med skönsång i form av Hasselhoffs tolkning av Roxettes "It must have been love". USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska.

Loading...