• 0%
  0 votes
 • Rate this show
  What did you think?
  PosterPoster

  Oxygen Show 2008
  TV-Y

  • 2016-12-10T00:00:00+00:00s at 2016-12-10T00:00:00+00:00
  • 2008-09-01T00:00:00-07:00
  • 200 mins
  • 13 hours, 20 mins
  • Reality
  Oxygen Show me Besim Dinen. Program i pasur me muzike, humor si dhe mysafire te zgjedhur. Poashtu pjese integrale e emisionit eshte edhe kuizi i cili permban pyetje te lemive te ndryshme.

  All Episodes
  Recent episodes

  9 seasons

  If you like Oxygen Show, check out...

  Loading...